Voleybolcular Sungurlu’da İlk Antrenmanını Yaptı

Erkekler Voleybol 1. liginde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor Sungurlu’da ilk çalışmasını yaptı.
Sungurlu’da çalışma ortamı sağlanamadığı için yönetim kararı ile çalışmalarını Ankara Taner Kışlalı Spor Salonu’nda sürdüren Sungurlu Belediyespor voleybol takımı önceki gün hem yeni transferleri tanıtmak hem de Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etmek için ilçeye geldi.
Ziyaretlerin ardından ise maçlarını oynayacağı Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda ilk çalışmasını yaptı. Çalışmayı Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen ile kulüp alt yapısında çalışma yapan minik voleybolcularda izledi.
Teknik Direktör Veli Koçak yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ve fiziksel yüklemenin ardından hücum ve savunma ağırlıklı bir program ile sona erdi. İlçede yapılan ilk antrenman sonunda alt yapının minik sporcuları abileri ile sohbet ettiler ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki Pasta Keserek Zabıta Haftasını Kutladılar